Има ли някой и може ли да ми я прати. Ще съм от полза за много въпроси стига да я имам
Известие
Collapse
No announcement yet.
Eлектрическа схема за 156 1.8TS?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеИма ли някой и може ли да ми я прати. Ще съм от полза за много въпроси стига да я имамГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКолега кое точно от електрическата схема те интересува?
Comment
-
Тука тъдява се мотаха едни френски схеми.....
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31992"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеНе е лошо, ма тоя минетчийски език .... И са доста разпокъсани без обяснения кое какво е както са за 33 дето съм ги качилsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеИма ли някой и може ли да ми я прати. Ще съм от полза за много въпроси стига да я имамAlfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
Comment